Kunden

Clients

"DOES COLOUR TASTE?" in der Zukunftagentur
Haute Innovation - Berlin 2017
"DOES COLOUR TASTE?" at the Future Agency
Haute Innovation - Berlin 2017
"DOES COLOUR TASTE?"
Dinner für 80 Personen
"DOES COLOUR TASTE?"
Dinner for 80 persons
"DOES COLOUR TASTE?"
Dinner für 15 Personen
anlässlich der Berlinale 2018
"DOES COLOUR TASTE?"
Dinner for 15 persons
on the occasion of Berlinale 2018
"DOES COLOUR TASTE?"
Jubiläums-Dinner 20 Personen
Bundesverband Mediation e.V.
"DOES COLOUR TASTE?"
Jubilee dinner for 20 persons
Bundesverband Mediation e.V.
Gastronomie der Zukunft in Zoos
Deutsche Tierpark-Gesellschaft e.V.
Future gastronomy at the zoo
Deutsche Tierpark-Gesellschaft e.V.
Gastronomie-Konzept im Zoo
Zoo Vivarium - Darmstadt 2017
Gastro concept at the zoo
Zoo Vivarium - Darmstadt 2017
Prozessentwicklung im Gastrobereich
Zoo Landau
Process development at the gastro area
Zoo Landau
Prozessentwicklung und Gastroberatung
Vogelpark Marlow
Process development and Gastro consulting
Vogelpark Marlow
Die Speisekarte - Ihre Visitenkarte für die Zukunft - Hacker-Pschorr - München 2018
The menu - your business card for the future - Hacker-Pschorr - München 2018
Filmidee - "Linsen: Das Rezept gegen den Welthunger"
TV Plus Berlin
Film idea - "Lentils: the recipe to solve World Hunger"
TV Plus Berlin
Food Future in Shopping-Malls
HOGA RAT - Wiesbaden 2017
Food Future in shopping malls
HOGA RAT - Wiesbaden 2017
Konzept Schulverpflegung EAD Darmstadt - Logo
Konzept Schulverpflegung
EAD Darmstadt 2017
Concept for school catering
EAD Darmstadt 2017
Weihnachtskochen mit dem Kollegium der Deutsche Film - und Fernsehakademie Berlin
Christmas cooking with the council of Deutsche Film - und Fernsehakademie Berlin
THE CASE: Cooperation für Warsteiner mit der ART.FAIR Köln und STUDIO BABELSBERG
THE CASE: Collaboration for Warsteiner with ART.FAIR Cologne and STUDIO BABELSBERG
pink-ribbon
Entwicklung des neuen Pink Ribbon Gala Eventformates für Estée Lauder Companies
Design of the new Pink Ribbon Gala event format for Estée Lauder Companies
Kooperation mit Anton Mosiman für Estée Lauder Companies
Cooperation with Anton Mosiman for Estée Lauder Companies
HEUFEST - MÜGGELHEIM
Wir bekochen 150 Personen mit Gemüse, Gemüse, Gemüse!
Hay Festival - MÜGGELHEIM
We cook vegetables for 150 Personen!
Produktentwicklung
LATAO GmbH - Berlin 2017
Product development
LATAO GmbH - Berlin 2017
Konzeptentwicklung
Marina Lanke
Concept development
Marina Lanke
>